Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO IVAN BRODNJAK VOLILNA ENOTA 8 - PTUJ, VOLILNI OKRAJ 11 - PTUJ 3

Skozi dolga leta nabiranja izkušenj sem ugotovil, da je prihodnost samo v sodelovanju, dialogu in pozitivni energiji. Le s tem lahko dosežemo napredek. Tako sem delal pri gasilcih, pevcih, pri športu, v službi in tudi v družini in zato sem se pridružil gibanju Povežimo Slovenijo.

Kot poslanec v DZ RS si bom prizadeval za tako zakonodajo in kontrolo, ki bo zahtevala striktno označevanje živil v trgovinah. Ljudje imajo pravico vedeti, kaj kupijo, kdo in kako je to predelal in nenazadnje, kaj jedo.

Prizadeval pa si bom tudi za uresničitev že dolgo obljubljenih projektov v Kidričevem in Halozah, kot so hitra cesta Hajdina – Ormož, povezovalna cesta Zavrč – Formin, most čez Dravinjo – Videmska obvoznica. Ureditev te nujne infrastrukture v naših krajih in davčne spodbude, ki bodo spodbudile odpiranje novih in dobro plačanih delovnih mest bližje doma, so edini garant, da ljudje ostanejo na podeželju. Med mojimi prioritetami je tudi kolesarska steza skozi Haloze in turizem v zidanicah v Halozah, v povezavi s katerim je nujno poenostaviti določene birokratske postopke.

Poseben problem pa marsikje v Halozah predstavlja tudi slaba internetna povezava.

Podpiral bom tudi vsa prizadevanja, ki bodo vsaj upočasnila, če ne že odpravila zaraščanje Haloz. Na področju komunalne infrastrukture pa je treba zagotoviti tudi manjše čistilne naprave v Halozah za vse tiste, ki se ne morejo priklopiti na glavni kanalizacijski vod.

Ivan Brodnjak, vodja izpostave KGZ Ptuj, kandidat v volilnem okraju Ptuj 3

Dosegljiv sem tudi na:

Facebook

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
MIHA REBOLJ
2
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
3
Povežimo Slovenijo (PoS) s 7 poslanci
4
Dr. Ernest Petrič: Slovenija je tragično razdvojena, razklana.
5
Miha Burger: Veliko se da narediti, če je volja