Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO JANEZ KUKEC VOLILNA ENOTA 6 - NOVO MESTO, VOLILNI OKRAJ 7 - SEVNICA

Sem Janez Kukec iz Tržišča, po izobrazbi specialist javne uprave, in si kot podžupan Občine Sevnica že tretji zaporedni mandat prizadevam za ambiciozen razvoj občine na vseh področjih družbenega življenja. Kot nekdanji predsednik krajevne skupnosti Tržišče in aktiven član različnih društev znam prisluhniti potrebam krajanov in občanov.

Z znanjem in izkušnjami pri delu v lokalnem okolju, z dobrim prepoznavanjem potreb in priložnosti ter z delavnostjo, vztrajnostjo in odgovornostjo želim interese domačih krajev in ljudi občin Sevnica in Škocjan zastopati v Državnem zboru Republike Slovenije. V uspešno delo verjamem na temelju poznavanja lokalnih potreb, pridobljenih znanj in izkušenj ter prepričanja, da lahko naše izzive s svojo povezovalno in demokratično naravo učinkovito in odgovorno prenašam na državno raven.

Verjamem, da bomo trdno povezani v različnosti, z iskanjem najboljših skupnih rešitev, družbeno soglasje dosegli takrat, ko ga bomo tudi resnično živeli in skupaj uresničevali nacionalne interese. Zato vabim, da na državnozborskih volitvah 24. aprila 2022 podprete politiko sodelovanja in povezovanja, združeno v listo Povežimo Slovenijo.

S spoštovanjem, Janez Kukec

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo