Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO SEBASTIJAN KAMENIK VOLILNA ENOTA 5 - CELJE, VOLILNI OKRAJ 5 - ŽALEC 2

Rojen sem 19.01.1979. Usoda me je že ob rojstvu postavila pred težke preizkušnje, ostal sem brez svoje matične družine, a našel zavetje,  pri skromni, a topli krščanski družini v vasi Letuš. Svoji krušni mami in vsem njenim se moram zahvaliti, da sem danes to kar sem. Od matične družine mi je ostal le oče, a se je preselil v večnost, ko sem bil star 11 let. Imel sem priliko spoznati bedo in blišč in še danes se moram krepko boriti za vsako drobtinico kruha, saj nam invalidom ni prav nič mehko postlano.

Kljub mnogim preizkušnjam, pa življenje jemljem vedno s tiste bolj vesele in šaljive plati, saj ne le, da je smeh pol zdravja, pač pa opažam, da se ljudje v teh časih smejemo mnogo premalo, če odštejem ponarejene nasmeške, ki v nas strmijo iz tv ekranov in reklamnih panojev. Zato rad ljudem narišem široke nasmehe na obraz s humorjem, saj je humor moj največji hobi, kar nekaj let pa sem bil tudi glasbeni urednik in radijski voditelj. Sedaj se preko Združenja prijateljev slepih Slovenije, ukvarjam z različnimi projekti za slepe in slabovidne. Ker sem do dobra spoznal obe plati življenja, tako tisto veselo, kot mnogokrat tisto bolečo, ker prihajam iz sredine majhnih ljudi, želim biti glas vseh njih, želim biti glas hendikepiranih in nemočnih.

Kljub poklicni izobrazbi, je za menoj kar nekaj letnikov šole življenja in preko nje želim tudi kot poslanec delati v dobrobit, ljudi, kmetijstva, narave, živali svoje preljube SAVINJSKE DOLINE in naše ene ter edine domovine SLOVENIJE!

Kandidat je dosegljiv tudi na:

Facebook https://www.facebook.com/sebastjan.kamenik.7

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo