Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO JANEZ CIMPERMAN VOLILNA ENOTA 3 - LJUBLJANA - CENTER, VOLILNI OKRAJ 3 - LJUBLJANA - VIČ RUDNIK 1

Enakomeren razvoj naše domovine je zelo pomemben. Prav zato sem se odločil, da kandidiram na listi POVEŽIMO SLOVENIJO, kot kandidat Slovenske ljudske stranke v tretjem okraju, tretje volilne enote, kamor spadajo, del občine Brezovica, občina Ig, občina Velike Lašče, del občine Škofljica in del mestne občine Ljubljana.

Kot uspešen dolgoletni (20 let ) župan občine Ig z bogatimi političnimi in vodstvenimi izkušnjami, bom pomembno prispeval k hitrejšemu razvoju slovenskega prostora južno od Ljubljane.

Napredek družbe je zelo pomemben! Prav tako pa je pomembna tudi medsebojna komunikacija. Sam se v svoji dolgoletni politični karieri nisem nikoli skrival, ne za koprivo ne za bodečo nežo, in blatil vse vprek. Pogovarjam se kulturno kot se za človeka, ki spoštuje vse ljudi, spodobi.

Prav zato sem se odločil, da kandidiram na listi POVEŽIMO SLOVENIJO, ker je prišel čas, da se nehamo deliti. Povežemo in skupaj, ne glede na različnost, zagotovimo lepši jutri brez prepira in trkanja po prsih.

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo