Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDATKA POVEŽIMO SLOVENIJO KLEMENTINA KRIŽMAN VOLILNA ENOTA 2 - POSTOJNA, VOLILNI OKRAJ 6 - SEŽANA

Sem Klementina Križman, direktorica Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana, kandidatka za državni zbor na prihajajočih volitvah. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, trenutno pa opravljam tudi podžupansko funkcijo v občini Sežana.

Kot direktorica OOZ Sežana sem se vrsto let soočala z izzivi malih obrtnikov in nemalokrat so bile njihove težave povezane z državno politiko. Pri tem pa se je izkazalo, da je v Sloveniji pri reševanju problemov najbolj pomembno, kakšen vpliv je prisoten v Ljubljani. Na koncu odloča človek, zato je pomemben odnos in zavezništva. Trenutno je vtis, da Kras in Brkini že dolgo nimata v Ljubljani vpliva, ki bi omogočal prave premike. Iz pozicije lokalnega odločevalca ocenjujem, da potrebujemo svojega človeka v Ljubljani!

Že sedaj zastopam interese štirih kraško-brkinskih občin in na poklicni poti sem pridobila ogromno izkušenj, kako komunicirati s pravimi odločevalci. To je botrovalo k moji odločitvi. Želim zastopati in predstavljati voljo Krasa ter Brkinov v Ljubljani in na državni ravni, zato vstopam v kampanjo za državnozborske volitve 2022 kot kandidatka za predstavnico teh krajev v slovenskem parlamentu.

Dosegljiva tudi na:

Facebook Vaša Kraševka v Ljubljani

Priloge:
Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo