Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDATKA POVEŽIMO SLOVENIJO VLASTA VEŽNAVER VOLILNA ENOTA 2 - POSTOJNA, VOLILNI OKRAJ 4 - KOPER 1

Mislim, da vedno naredim vse kar je v moji moči, da ljudem pomagam in tudi naprej bo tako. Dolga leta sem prebivala na Škofijah, zadnja leta v Kopru. Sem občinska svetnica in bivša predsednica krajevne skupnosti Škofije. Lokalna problematika mi je poznana in v letih vodenja zavarovalnega podjetja ter delovanja znotraj občine Koper sem navezala pomembne stike tako znotraj obalnih občin kot ostalih slovenskih regij. Pri številnih problemih, ki jih imamo pri nas, je na koncu pomembno samo, da prava oseba pokliče odločevalca in ta se zavzame za rešitev.

Zato mislim, da lahko tudi tokrat pomagam do rešitev, ki bodo življenje v Istri izboljšale za vse nas. Skozi leta sem pridobila ogromno izkušenj kako komunicirati s pravimi odločevalci in te želim izkoristiti za dobro Istre in predvsem za dobro Istranov.

Lahko pripomorem k ukinitvi vinjetnega sistema za občino Koper, s čimer bi razbremenili lokalne ceste, predvsem v poletnem času, k boljši samooskrbi in odkupu pridelkov lokalnih kmetovalcev znotraj Istre in tudi na območju Slovenije. Zavzemala se bom tudi, da lahko osebe iz obalnih občin, ki kupujejo prvo nepremičnino prednostno pridejo do te, v svojem kraju bivanja.

Oba kandidatki dosegljivi tudi na:

Facebook stran Povežimo Istro https://www.facebook.com/povezimoistro 
E-pošta: povezimoistro@gmail.com

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo