Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO JURIJ KAVČIČ VOLILNA ENOTA 1 - KRANJ, VOLILNI OKRAJ 11 - IDRIJA

Jurij Kavčič bo na letošnjih državnozborskih volitvah ob podpori Slovenske ljudske stranke kandidiral na listi gibanja Povežimo Slovenijo za poslanca v Državnem zboru. H kandidaturi so ga poleg strankarskih kolegic in kolegov spodbudili številni podporniki v lokalnem okolju, ki si želijo prizadevno zastopanost interesov in razvojnih usmeritev Idrijsko-cerkljanske regije na državnem nivoju.

Jurij Kavčič, dolgoletni župan Občine Cerkno in državni svetnik ima na področju vodenja in delovanja lokalne skupnosti veliko izkušenj. Občino Cerkno je uspešno vodil v kar štirih mandatih med letoma 1998 in 2010 in od 2014 do 2018. Med letoma 2002 in 2007 je bil član Državnega sveta Republike Slovenije. Zadnja štiri leta aktivno nastopa v vlogi občinskega svetnika Občine Cerkno.

Kandidat za poslanca Jurij Kavčič odlično pozna življenje v domačem okolju, izzive, problematiko in razvojne priložnosti Cerkljanskega in Idrijskega. Med občankami in občani je znan kot »ljudski človek«, človek dialoga, ki je vedno pripravljen prisluhniti sočloveku. S svojo marljivostjo in zagnanostjo je v času vodenja Občine Cerkno znal povezovati in sodelovati na različnih ravneh – tako lokalni, državni kot evropski. Dobrobit širše lokalne skupnosti je bila in tudi v prihodnje ostaja glavno vodilo njegovega dela.

Jurij Kavčič verjame, da lahko s svojo zavzetostjo za domače okolje in stalnim povezovanjem z državnimi institucijami na različnih nivojih, prispeva k pozitivnemu razvoju Idrijsko-cerkljanske regije.

Poslanski kandidat Jurij Kavčič bo na državnozborskih volitvah nastopil skupaj z močno listo kandidatk in kandidatov gibanja Povežimo Slovenijo, katerega cilj je sodelovanje in povezovanje za dobrobit Slovenije.  

Kontakt kandidata za poslanca Jurija Kavčiča:

E-pošta: jure.kavcic2@gmail.com

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
3
Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo