Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
KANDIDAT POVEŽIMO SLOVENIJO MIHA REBOLJ VOLILNA ENOTA 1 - KRANJ, VOLILNI OKRAJ 1 - JESENICE

Čas je za konkretno politiko. Zato se združujemo tisti, ki svoj pogled usmerjamo v prihodnost, in pri tem zavzeto premoščamo razlike, ki nas tako bolestno delijo. Naše glavno vodilo je ustvariti pogoje, da vsak državljan povsod razvije svoje družbene in gospodarske potenciale ter uresniči svoje življenjske ambicije.

Kot nekdanji profesionalni športnik, predsednik društva, ki skrbi za mlajše generacije hokejistov in nekdanji delavec v turizmu, sem se pred leti odločil, da se posvetim politiki. Zakaj? Ker vem, kaj pomeni skozi trdo delo mladim ponuditi vizijo v boljšo prihodnost. Ker verjamem, da državljani potrebujejo ljudi, ki povezujejo s ciljem preseganja zamer, ki so sposobni konkretno sodelovati z gospodarstvom in ki na prvo mesto postavljajo blaginjo in razvoj.

ZA ODGOVOREN RAZVOJ!

Vem, kaj pomeni vztrajnost in požrtvovalnost v športu, da skozi trdo delo uresničiš svoj talent. Vem, kako je, ko se v življenju znajdeš pred novimi izzivi in se moraš prilagoditi čez noč, če želiš ponovno uspeti. Vse to sem prenesel v politiko. Najprej kot podžupan Občine Jesenice, in danes kot generalni sekretar stranke Konkretno.

Facebook, Twitter

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Dr. Ernest Petrič: Slovenija je tragično razdvojena, razklana.
2
DR. NINA STRAH
3
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
4
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
5
DR. TINA BREGANT