Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Gibanje Povežimo Slovenijo uspešno nagovorilo veliko slovenskih volivk in volivcev v Celju

V okviru Programskega kongresa Slovenske ljudske stranke (SLS) in obeležitve 130-letnice SLS je 12. marca 2022 v nabito polni Modri dvorani celjskega sejma potekalo tudi srečanje gibanja Povežimo Slovenijo. 


Predstavilo se je 35 kandidatk in kandidatov gibanja Povežimo Slovenije za parlamentarne volitve. Predsedniki strank Zdravko Počivalšek, Anndrej Čuš, Franc Kangler, Andrej Magajna, Marjan Podobnik, koordinatorka gibanja dr. Nada Pavšer in uradni govorec gibanja Marko Balažic so predstavili vizijo in poslanstvo gibanja Povežimo Slovenijo. Med osrednjimi gosti včerajšnjega dogodka je bil tudi predsednik Državnega Sveta RS in kandidat za poslanca na listi Povežimo Slovenijo Alojz Kovšca


Zbrane je pozdravil tudi celjski župan Bojan Šrot, ki je kandidate gibanja Povežimo Slovenijo odločno podprl tudi v imenu svoje stranke Celjske županove liste. Celoten dogodek je minil v izjemnem vzdušju in ob optimističnih pričakovanjih, da bo skupna lista gibanja Povežimo Slovenijo uspešno nagovorila veliko slovenskih volivk in volivcev in tako dejansko povezala Slovenijo pred in tudi po volitvah, kjer nosilci gibanja Povežimo Slovenijo pričakujejo odločilen vpliv liste Povežimo Slovenijo pri oblikovanju prihodnje vlade.

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
MIHA REBOLJ
2
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
3
Povežimo Slovenijo (PoS) s 7 poslanci
4
Dr. Ernest Petrič: Slovenija je tragično razdvojena, razklana.
5
Miha Burger: Veliko se da narediti, če je volja