Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Toplo ognjišče za tri družine v stiski

Praznični december je prav poseben mesec. Je čas veselja, ljubezni, sreče, praznovanja in tudi obdarovanja. Za številne ljudi v naši družbi, ki so v socialni stiski pa ta čas ni tako bleščeč in svetel. V gibanju Povežimo Slovenijo smo se tako odločili, da letos namenimo nekoliko drugačno božično-novoletno voščilnico.

Namesto izdelave božično-novoletnih voščilnic in daril smo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje podarili drva, ki jih bodo razdelili trem družinam v stiski in jim tako omogočili toplo ognjišče tudi v teh prazničnih dneh.
 
ZPM Ljubljana Moste-Polje že 67 let skrbi za enake možnosti in zdrav psihofizični razvoj otrok in mladostnikov ter kot nepridobitna in humanitarna organizacija delujemo v javno korist in  nudi finančno, materialno podporo družinam ter psihosocialno, svetovalno in pravno pomoč.
 
Sredstva bosta predsednici ZPM Ljubljana Moste-Polje Aniti Ogulin, ki ji ob tej priložnosti čestitamo za naziv Ime leta 2021, predali koordinatorka gibanja Povežimo Slovenijo dr. Nada Pavšer in nosilka področja zdravstva v gibanju Povežimo Slovenijo doc. dr. Tina Bregant. 

Slike članka
Zadnje objave
Ob vstopu v zadnji teden volilne kampanje
V izogib napakam pri javnomnenjskih raziskavah
IVAN BRODNJAK
SERGEJA PUPPIS FREEBAIRN
ANDREJ ČUŠ
Najbolj obiskano
1
Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo
2
V ŽIVO: Predstavitev kandidatov gibanja POVEŽIMO SLOVENIJO
3
Skupna lista Povežimo Slovenijo bo gotovo ena najmočnejših list na parlamentarnih volitvah
4
Dr. Nada Pavšer: Skozi življenje je bila moja glavna zaveznica narava z okoljem in Ekošola kot način življenja.
5
Prihaja čas tistih, ki povezujejo